“Bestuurder – Hoe ga ik mee uit de bocht”

“Bestuurder – Hoe ga ik mee uit de bocht?” is een publicatie over verenigingsmanagement met op de cover een Dialoog, maar achterin ook een unieke Dialoog onder het motto dat elke bestuurder een unieke sleutel – rijbewijs, ID, badge, creditcard…- in de hand heeft om het verschil te maken, binnen het bestuur, binnen de organisatie, maar vooral in het meehelpen realiseren van de collectieve ambitie van de vereniging en zo bij te dragen tot een betere wereld. In eerste instantie telt de eerste druk 250 genummerde exemplaren met een unieke collage.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s